Belevingsdag zaterdag 26 mei

 

 

 

 

Zaterdag 26 mei was de belevingsdag op ons erf van de Boerentempel.  

Workshops en trainingen beleven. Een dag vol inspiratie. En dat was het...... Een geweldige belevenis in het veld. In de open lucht, met prachtige weer en samen met koeien als decor workshops geven. Wat een heerlijkheid!

Als team heben we genoten van de plek en in vol overgave zijn de workshops gegeven. Deelnemers zijn vol...daan naar huis gegaan. Daar doen we het voor!

Dank aan alle healers en readers van Intuitieve Ontwikkeling in zutphen.

Na afloop heeft slowfood catering Keigoed onder leiding van Hanneke van de Werf een heerlijk buffet met diverse salades klaargemaakt en waarbij we onder genot van een hapje en een drankje de dag konden afsluiten. Ook dank aan Laurens Scholten, vleeshouwerij Saasveld,  die heerlijke hamburgers en kipsaté had gemaakt. Alles was ambachtelijk bereid. 

Ook grote dank aan alle mensen die op de boerderij ondersteund hebben om er een ware belevenis van te maken. Vooraf is er veel werk verricht om de workshops ook echt mogelijk te maken. Een van de stagiares had bijvoorbeeld een promotiefilm van onze boerderij gemaakt. En zoals het meestal gaat op de boerderij, een dag vooraf wordt er nog veel gepoetst. 

Onze workshops waren:

 • Retraite (12-uurtje en Quick kwik):  ik neem je in een half uurtje mee naar binnen. Een mooie start van de dag in de Boerentempel.
 • Op het eerste gezicht: je gaat een stukje van je karakter of masker ontmoeten. En op een ludieke manier.
 • Spiegeltje spiegeltje aan de wand, .... hoe zie jij jezelf? Een workshop met als kern familieopstellingen  en systemisch werken.  Deze workshop laat jouw zien hoe je in leiderschap staat. Leiderschap hebben we allemaal. Je hoeft niet persé een leidinggevende te zijn. De juf uit de klas, de zelfstandige ondernemer of de communicatie adviseur hebben allen leiderschap in zich en laten dat ook in hun werk zien. De vraag is, hoe geef je vorm aan je eigen leiderschap als mens?
 • Bewust omgaan met je energiesysteem: je bent meer dan je fysieke lichaam en welke invloed heeft dat op je dagelijkse leven? 
 • Ontmoeting in verbinding: als metafoor gebruiken we op de belevingsdag de koe.
 • Healingen en Readingen: hoe wordt je in wezen gezien.
 • Zien en gezien worden: Hoe zie jij je zelf? een positieve boost in jezelf zien


Voor volgend jaar alvast in je agenda zetten. Vol is vol is hier niet van toepassing. Op 10 ha weiland is iedereen welkom. 

 • zaterdag 25 mei 2019
 • van 10.00 uur tot 16.00 uur
 • entree € 10,= . Te betalen bij aankomst
 • de Boerentempel, Stikkenweg 21 in Zelhem

We stellen het zeer op prijs dat je laat weten als je komt of geïnteresseerd bent.  Dit kan via Facebook (evenementenpagina) of via onderstaande contactformulier

Indien gewenst. B&B in de buurt  van de Boerentempel. Er zijn leuke en betaalbare B&B in de buurt. Ik help je er graag bij!


De begeleiders/trainers

Caroline Boenink (06-23433706)

Nannette Mees

Moniek vet

Bernadette van Groeningen

Anita Brinkerink

Gonny Reinders

 

 

Aanmelden 

 


Aanhef
Dhr.
Mvr.
Voorletters
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vraag of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

In een rustige setting waar verhalen gaan spreken, waar thema's van jezelf weer een plek krijgen, waar loyaliteit gezien mag worden, waar geven en nemen weer in balans komt, waar loslaten aan de orde komt
Referenties Referenties Hee Caroline nog bedankt voor de heerlijke dag! Was een bijzondere ervaring en heel fijn relax.... Is zeker niet de laatste keer geweest. (Anouk) Bekijk alle referenties Caroline Boenink Persoonlijke ontwikkeling,
teamontwikkeling en
herstart bij ziekteverzuim
adres

gsm
e-mail
Stikkenweg 21
7021 BN Zelhem
06-23433706
info@carolineboenink.nl