Film over Intuïtie

 

Woensdag 29 augustus filmavond Boerentempel. 

Woensdagavond 29 augustus aanstaande is er een gratis filmavond over Intuítie.

Een prachtige documentaire over Intuitie. De documentaire laat zo mooi zien hoe onze maatschappij met intuitie omgaat en welke impact het heeft op ons leven.

We zijn een maatschappij geworden waar het denken, het ratio, veel aandacht krijgt. En daarmee is het gevoel, het weten, het zien op de 2e plaats gekomen lijkt het wel.

Een uitspraak van een docent in mijn opleiding is mij in dit kader altijd  bij gebleven:  "Op welk schap heeft de wetenschap het weten gelaten"?

Waar doen we goed aan? Hoe komen we bij onze intuítie of hoe blijven we bij onze intuítie. In de film komen interessante mensen aan het woord vanuit allerlei culturen.

Ook vanuit verschillende invalshoeken (doktoren, wetenschappers, ondernemers etc.) wordt het fenomeen Intuítie benaderd. 

De filmavond is gratis, koffie/thee en drankjes vragen we een kleine bijdrage voor. 

De film start om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur  ben je van harte welkom.

Graag even aanmelden omdat we maximaal 50 personen kunnen toelaten en stoelen kunnen klaarzetten e.d.

Tot ziens op de filmavond!

Aanmelden 

 


Aanhef
Dhr.
Mvr.
Voorletters
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vraag of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

In een rustige setting waar verhalen gaan spreken, waar thema's van jezelf weer een plek krijgen, waar loyaliteit gezien mag worden, waar geven en nemen weer in balans komt, waar loslaten aan de orde komt
Referenties Referenties Hee Caroline nog bedankt voor de heerlijke dag! Was een bijzondere ervaring en heel fijn relax.... Is zeker niet de laatste keer geweest. (Anouk) Bekijk alle referenties Caroline Boenink Persoonlijke ontwikkeling,
teamontwikkeling en
herstart bij ziekteverzuim
adres

gsm
e-mail
Stikkenweg 21
7021 BN Zelhem
06-23433706
info@carolineboenink.nl