Belevingsdag zaterdag 26 mei

 

Zaterdag 26 mei is er een belevingsdag op het erf van de Boerentempel.  

Kom workshops en trainingen beleven. Een dag vol inspiratie. Een ware belevenis voor je zelf. Aan de hand van een wandelroute door de Boerentempel en over de boerderij en landerijen kom je allerlei workshops tegen die later in het jaar plaatsvinden in de Boerentempel. Leuk om de workshop alvast een beetje te proeven en een ontmoeting te hebben met de trainers, de locatie, de sfeer, etc..

Het thema van deze dag is: "Zien en Gezien worden". De workshops zijn een proeverij en al deze workshops of trainingen staan later dit jaar op de activiteitenkalender in de Boerentempel. Hiervoor kun je je nu of  t.z.t. inschrijven als je wilt.  Voor data klik dan betreffende workshop aan. Je mag de proeverij zo vaak beleven als jij wilt; speels, luchtig en vrijblijvend. 

Natuurlijk is onze boerderij en onze manier van werken ook te zien. Ons gezin, onze medewerkers, stagiaires e.d. leggen je graag uit wat er allemaal op het melkveebedrijf gebeurt en hoe wij omgaan met natuur en dier. Op onze boerderij houden we melkkoeien. Vanaf a.s. dinsdag, 17 april,  gaan de koeien weer naar buiten. Er is nu al een planning waar en op welke weilanden de koeien zullen grazen op 26 mei a.s. De koeien krijgen natuurlijk voorrang. Om de weideplekken van de koeien en tussendoor zal een wandelroute uitgezet worden. Op deze wandelroute kan je allerlei verschillende ervaringen opdoen van workshops. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om in contact te komen met een koe. Onder begeleiding maak je contact met een koe waarbij ook nog een relatie zal worden gelegd met het thema: Zien en Gezien worden.

Er is de mogelijkheid om in de weilanden te gaan picknicken met zelf meegebrachte spullen. We gaan er vanuit dat iedereen met respect voor dier en natuur en de zelf meegebrachte spullen omgaat! Er is dus ook op de boerderij zelf veel te zien en te beleven.

Onze workshops:

 • Retraite (12-uurtje en Quick kwik):  ik neem je in een half uurtje mee naar binnen. Een mooie start van de dag in de Boerentempel.
 • Op het eerste gezicht: je gaat een stukje van je masker ontmoeten.
 • Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie ben jij in leiderschapsland? Een workshop met als kern familieopstellingen  en systemisch werken. Leiderschap hebben we allemaal. Je hoeft niet persé een leidinggevende te zijn. De juf uit de klas, de zelfstandige ondernemer of de communicatie adviseur hebben allen leiderschap in zich en laten dat ook in hun werk zien. De vraag is; hoe geef je vorm aan je eigen leiderschap als mens?
 • Bewust omgaan met je energiesysteem: je bent meer dan je fysieke lichaam en welke invloed heeft dat op je dagelijkse leven? 
 • Ontmoeting in verbinding: als metafoor gebruiken we op de belevingsdag de koe
 • Healingen en Readingen: hoe wordt je in wezen gezien.
 • Door welke bril kijk jij: fotograferen staat centraal en wat gebeurt er met het beeld dat jij ziet
 • etc

Houdt de website en facebook in de gaten voor meer informatie. Op weg naar 26 mei zal meer gedetailleerde informatie beschikbaar komen.

 

Als je vragen hebt over deze dag, bel gerust op onderstaande 06 nummer. 


Praktische informatie

 • zaterdag 26 mei 2018
 • van 10.00 uur tot 16.00 uur
 • entree € 10,=   inclusief koffie/thee. Te betalen bij aankomst
 • de Boerentempel, Stikkenweg 21 in Zelhem

We stellen het zeer op prijs dat je laat weten als je komt of geïnteresseerd bent.  Dit kan binnenkort via Facebook (evenementenpagina) of via onderstaande contactformulier

Indien gewenst. B&B in de buurt  van de Boerentempel. Er zijn leuke en betaalbare B&B in de buurt. Ik help je er graag bij!


De begeleiders/trainers

Caroline Boenink (06-23433706)

Nannette Mees

Moniek vet

Bernadette van Groeningen

Anita Brinkerink

Ann van Bloemdaal

 

Aanmelden 

 


Aanhef
Dhr.
Mvr.
Voorletters
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vraag of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

In een rustige setting waar verhalen gaan spreken, waar thema's van jezelf weer een plek krijgen, waar loyaliteit gezien mag worden, waar geven en nemen weer in balans komt, waar loslaten aan de orde komt
Referenties Referenties Hee Caroline nog bedankt voor de heerlijke dag! Was een bijzondere ervaring en heel fijn relax.... Is zeker niet de laatste keer geweest. (Anouk) Bekijk alle referenties Caroline Boenink Persoonlijke ontwikkeling,
teamontwikkeling en
herstart bij ziekteverzuim
adres

gsm
e-mail
Stikkenweg 21
7021 BN Zelhem
06-23433706
info@carolineboenink.nl