Workshop voor Prinsessen, Godinnen en alle andere Vrouwen

 

We hebben een programma waarin van alles welkom is, een lach en een traan, een gedicht, een gedachte, stilte meditatie, uitbundige dans, en.......

Ons doel is je naar huis te laten gaan met mooie ontmoetingen verrassende energie, kronkels om verder over na te denken maar vooral een glimlach op je lippen vanwege de het (h)erkennen van zoveel vrouwenenergie.

Weet je welkom!


Werkwijze

Ik werk op deze dag samen met Claar Parlevliet (ook coach en trainer). We zijn beide opgeleid door Phoenix-opleidingen Utrecht. Ook zijn we samen bezig in Zelhem, de BoerenTempel te realiseren. Een plek waar hemel en aarde elkaar ontmoeten. Dit is ook de inspiratie van waaruit wij werken.


Werktijden en data

De workshop vindt plaats rondom vrouwendag 

Vanaf 9.30 uur ben je van harte welkom. Om 10.00 uur starten we de dag en eindigen rond 17.00 uur. Een locatie wordt later bekend gemaakt. 


Kosten

De kosten voor deze workshop bedraagt € 95, = excl. btw en inclusief lunch, koffie en thee.


Trainers

Claar Parlevliet en Caroline Boenink


Aanmelden

Wil je meer informatie of direct aanmelden voor deze workshop? Maak dan gebruik van onderstaande formulier of bel 06-23433706. Deelname wordt definitief na bevestiging en betaling.


 

Aanhef
Dhr.
Mvr.
Voorletters
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vraag of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

Referenties Referenties Hee Caroline nog bedankt voor de heerlijke dag! Was een bijzondere ervaring en heel fijn relax.... Is zeker niet de laatste keer geweest. (Anouk) Bekijk alle referenties Caroline Boenink Persoonlijke ontwikkeling,
teamontwikkeling en
herstart bij ziekteverzuim
adres

gsm
e-mail
Stikkenweg 21
7021 BN Zelhem
06-23433706
info@carolineboenink.nl