Werkmeditatie

Werkmeditatie tot leven komen (met een volle accu naar het werk)

Op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend houd ik een werkmeditatie voor mensen die met energie aan de (werk)dag willen beginnen. Hoe fijn is het om eerst bij jezelf te komen, je lijf vol te laden met energie en met plezier en zin naar je werk toe te gaan of aan de dag te beginnen! De werkmeditatie duurt een halfuurtje! Je hoeft voor de meditatie niet in de lotushouding, ik begeleid de meditatie op mijn eigen manier !

Praktische informatie

De werkmeditatie is iedere week op maandag-,woensdag- en vrijdagochtend van 6.45 uur tot 7.30 uur. We beginnen om 6.45 uur met een kopje thee (in stilte) en om 7.00 uur gaan we mediteren. Je kunt je aanmelden via het onderstaande formulier of een whatsappje sturen dat je meedoet. Heel simpel en je bent vrij om te komen wanneer je wilt. Als je af en toe of éénmaal per week komt.... helemaal prima!  Er is geen vast programma of ervaring met mediteren nodig. De meditatie wordt door mij begeleid. Voor vragen mag je mij bellen op mijn 06 nummer of de vraag op het contactformulier zetten. Ik geef zo snel mogelijk bericht! Kom wel op tijd, telaat zijn betekend dat je niet meer kunt instromen in de meditatie!

De meditatiesessie is gratis. Daarmee wil ik het laagdrempelig maken, je kunt kennismaken met mij en de Boerentempel en zelf ervaren wat het met je doet. Voor een eenvoudig ontbijt na afloop zijn er meerkosten van 5,00 euro.

Plaats: BoerenTempel

Kosten: Gratis en evt. ontbijt is 5 euro

De begeleider

Caroline Boenink (06-23433706)

 

Aanmelden 

 


Aanhef
Dhr.
Mvr.
Voorletters
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Vraag of opmerking *
Velden met een * zijn verplicht

In een rustige setting waar verhalen gaan spreken, waar thema's van jezelf weer een plek krijgen, waar loyaliteit gezien mag worden, waar geven en nemen weer in balans komt, waar loslaten aan de orde komt
Referenties Referenties Hee Caroline nog bedankt voor de heerlijke dag! Was een bijzondere ervaring en heel fijn relax.... Is zeker niet de laatste keer geweest. (Anouk) Bekijk alle referenties Caroline Boenink Persoonlijke ontwikkeling,
teamontwikkeling en
herstart bij ziekteverzuim
adres

gsm
e-mail
Stikkenweg 21
7021 BN Zelhem
06-23433706
info@carolineboenink.nl