Verhuur Boerentempel

 

De Boerentempel

Onze oude koeienstal waar vorig jaar nog koeien stonden, is het afgelopen jaar verbouwd tot een bijzondere ontmoetingsplek; de Boerentempel.

De stilte en oeroude energie is nog steeds voelbaar!

Deze plek gebruik ik in eerste instantie voor mijn eigen trainingen en workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling  en zingeving. Daarnaast kan de ruimte gehuurd worden voor bijzondere vergaderingen, events, teambuildings, teamuitjes etc. Een bijzondere vergadering is bijvoorbeeld een strategische vergaderingen waarin het management zich kwetsbaar durft op te stellen en tussentijds samen met mij naar het proces kijkt. Met als doel een mooi resultaat neer te zetten waar de organisatie mee verder kan en gedragen wordt door de mensen zelf. Het gaat mij hierbij niet over de inhoud maar het proces en groepsdynamiek. Ik zorg in ieder geval voor mooie energie in de ruimte en tussentijds kijken we naar de energie in de groep. Uniek, zeer effectief en iedereen gaat na afloop energiek naar huis!

Bijzondere events voor een organisatie: De Boerentempel is gewoon, stijlvol en uniek. Wil je in deze sfeer iets bijzonders bij elkaar brengen, in de Boerentempel is het mogelijk.

Teambuilding: De wereld een beetje mooier maken is mijn motto. Werk neemt in onze maatschappij een grote plek in en vanuit mijn eigen management ervaring heb gezien dat het mogelijk is om met behoud van resultaat, plezier op je werk te hebben. Hoe? Door met elkaar aan de slag te gaan, door pijn een plek te geven, door kracht en kwetsbaarheid te laten groeien, door verbinding te ontwikkelen en weet te hebben van ekaar. Dit vraagt wat van zowel de organisatie als de mensen die er werken.  Ik maak graag in overleg een mooi programma. Mijn ervaringen en deskundigheid zijn ruim. Koespiegelen, oefening voor groepsbinding, reflectie op de groep, wandelingen met thema's etc etc... het is allemaal mogelijk en natuurlijk culinair goed verzorgd.

Wil je weten wat de Boerentempel voor jou of voor jou bedrijf kan betekenen? Ik nodig je uit voor een vrijblijvende kennismaking. Bel voor meer informatie of een afspraak met 06-23433706 of stuur een e-mail naar info@carolineboenink.nl.

Referenties Referenties Hee Caroline nog bedankt voor de heerlijke dag! Was een bijzondere ervaring en heel fijn relax.... Is zeker niet de laatste keer geweest. (Anouk) Bekijk alle referenties Caroline Boenink Persoonlijke ontwikkeling,
teamontwikkeling en
herstart bij ziekteverzuim
adres

gsm
e-mail
Stikkenweg 21
7021 BN Zelhem
06-23433706
info@carolineboenink.nl